Όροι

 
 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 
Bosch Car Service Χατζάκης | Συνεργείο Αυτοκινήτων Ιεράπετρα - Κρήτη


Στο συνεργείο μας “Bosch Car Service Χατζάκης” το οποίο βρίσκεται στην Ιεράπετρα της Κρήτης, σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την συντήρηση και την επισκευή κάθε μάρκας αυτοκινήτου.

Χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία που διαθέτουμε, στο συνεργείο μας, μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας δώσουμε λύσεις για οποιοδήποτε θέμα σας απασχολεί με το αυτοκίνητο σας, άμεσα και οικονομικά.

Οι υπηρεσίες μας είναι άριστης ποιότητας και εξασφαλίζουν για εσάς και το αυτοκίνητό σας μεγάλη διάρκεια ζωής, λύνοντας το πρόβλημα ουσιαστικά και όχι προσωρινά.
 

 

 
 

 
 
 
ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ

γενικές επισκευές αυτοκινήτων, εγγυημένο τεχνικό έλεγχο, συντήρηση και επισκευή κάθε αυτοκινήτου, παρέχοντάς σας ένα σίγουρο και ποιοτικό αποτέλεσμα. Το έμπειρο και εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό μας βρίσκεται πάντα κοντά σας για οτιδήποτε αφορά στο αυτοκίνητό σας και μεταξύ άλλων αναλαμβάνουμε:
 
  Service αυτοκινήτων
  Διάγνωση & εντοπισμός βλαβών στα ηλεκτρικά συστήματα
  Περιοδικό service αυτοκινήτου
  Επισκευές
  Ηλεκτρονικά συστήματα ψεκασμού βενζινοκινητήρα
  Έλεγχος κινητήρα
  Ηλεκτρικά (μπαταρία, δυναμό, μίζα)
  Κάρτα καυσαερίων
  Γραμμή ελέγχου προετοιμασία ΚΤΕΟ
  Εγκατάσταση Υγραερίου
  Ευθυγράμμιση
  Φρένα
  Αναρτήσεις
  Μηχανικά / Ηλεκτρονικά συστήματα ψεκασμού πετρελαίου κινητήρων
 
Στο συνεργείο μας τηρούμε αυστηρά τα χρονοδιαγράμματα και επιτυγχάνουμε την παράδοση του αυτοκινήτου σας στο συντομότερο χρόνο και με το χαμηλότερο κόστος δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα σε εσάς να έχετε κάθε στιγμή πλήρη εικόνα για όλες τις διαδικασίες.
 
 
 
 
 
 
Εμπιστευτείτε τους ειδικούς μας για να είστε ασφαλείς όταν οδηγείτε το αυτοκίνητό σας, για να αποκαταστήσετε άψογα οποιαδήποτε βλάβη, και για να έχετε τελικά τη μέγιστη δυνατή οδηγική απόλαυση στην άσφαλτο.


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ