ΟΔΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ
Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστη οδική βοήθεια η οποία μπορεί να παραλάβει το αυτοκίνητό σας από το χώρο που έχει μείνει και να το φέρει στο συνεργείο μας για την επισκευή του.
 
ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Στο συνεργείο μας μπορείτε να βρείτε μία μεγάλη ποικιλία από ανταλλακτικά αυτοκινήτων κάθε μάρκας, μεταχειρισμένα και καινούρια, άριστης ποιότητας και πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές.
 
ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ
το συνεργείο μας το οποίο βρίσκεται στην Ιεράπετρα της Κρήτης και αφήστε την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας να σας πείσουν.
 
 

 
 

Συνεργείο Αυτοκινήτων Ιεράπετρα - Κρήτη


Το συνεργείο αυτοκινήτων “Bosch Car Service Χατζάκης” το οποίο βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα, είναι κοντά σας για περισσότερα από 25 χρόνια προσφέροντας υπηρεσίες επισκευής και service αυτοκινήτου οι οποίες ανταποκρίνονται σε υψηλά επαγγελματικά standards.

Έχοντας μακρόχρονη πορεία και εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται...


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
 
 

 
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Στο συνεργείο μας το οποίο βρίσκεται στην Ιεράπετρα της Κρήτης, σας προσφέρουμε τις γνώσεις μας, την εμπειρία και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες για την συντήρηση και την επισκευή κάθε μάρκας αυτοκινήτου. Χάρη στην εμπειρία και την...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ