ΤΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΜΑΣ

 
 
BOSCH CAR SERVICE ΧΑΤΖΑΚΗΣ
Συνεργείο Αυτοκινήτων Ιεράπετρα - Κρήτη


Το συνεργείο αυτοκινήτων “Bosch Car Service Χατζάκης” το οποίο βρίσκεται στην Κρήτη και πιό συγκεκριμένα στην Ιεράπετρα, είναι κοντά σας για περισσότερα από 25 χρόνια προσφέροντας υπηρεσίες επισκευής και service αυτοκινήτου οι οποίες ανταποκρίνονται σε υψηλά επαγγελματικά standards.

Έχοντας μακρόχρονη πορεία και εμπειρία στο χώρο του αυτοκινήτου, έχουμε δημιουργήσει ένα σύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο αυτοκινήτων το οποίο απαρτίζεται από εξειδικευμένο προσωπικό ικανό να διαγνώσει οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζεται με το αυτοκίνητό σας αλλά και να σας προτείνει την καλύτερη λύση για την σωστή και οικονομική επισκευή του.
 

 

 
 

 
 
 
 
Η αφοσίωση στους πελάτες μας αλλά και η αγάπη μας για τα αυτοκίνητα μας διαφοροποιεί από άλλα συνεργεία, ενώ δουλεύουμε σκληρά για να παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που χαρακτηρίζονται από συνέπεια, ειλικρίνεια και αξιοπιστία.

Παρακολουθώντας τις διαρκείς τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα του αυτοκινήτου, το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό μας, σας εγγυάται την ταχύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας καθώς και την ποιότητα του αποτελέσματος στις εργασίες που θα υλοποιηθούν στο αυτοκίνητό σας.

Η πολύχρονη εμπειρία, ο σύγχρονος εξοπλισμός, η άμεση εξυπηρέτηση τα ποιοτικά προϊόντα και ανταλλακτικά που χρησιμοποιούμε αποτελούν εγγύηση για την άριστη συντήρηση και επισκευή του αυτοκινήτου σας.

Στόχος μας όλα αυτά τα χρόνια είναι να διατηρούμε το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών, να επισκευάζουμε και να συντηρούμε το αυτοκίνητο σας με τον καλύτερο τρόπο, με υλικά και ανταλλακτικά που σέβονται εσάς και το αυτοκίνητο σας.
 
 
 
 
 
 
Επισκεφτείτε το συνεργείο μας στην Ιεράπετρα της Κρήτης και να είστε σίγουροι ότι
το αυτοκίνητό σας θα είναι σε καλά χέρια.ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ